Categories
applenyheter Featured

Apple TV+ Apples nya streamingtjänst

Idag klockan 18:00 bjöd Apple in till event i Steve Jobs Theater i Apple Park. Efter att ha presenterat en rad produktuppdateringar under förra veckan fokuserade Apple helt på tjänster under dagens event.

Apple TV+

Det har länge ryktats om att Apple ska presentera en streamingtjänst för tv och film, och de gjorde oss inte besvikna. Apple presenterade deras nya satsning Apple TV+ och en rad nya tv-serier som kommer kunna ses i tjänsten när den lanseras till hösten.

Apple TV+ lanseras till hösten tillsammans med en rad Apple-producerade tv-serier

Apple TV+ kommer att bli en ny kategori i Apples omgjorda TV-app i Apple TV, iPhone, iPad, Mac och på utvalda Smart TV-modeller. Apple TV+ är en prenumerationstjänst som i dagsläget helt fokuserar på Apple-producerat material. Tjänsten kommer att lanseras till hösten i över 100 länder, men någon prislapp diskuterades inte under dagens event. 

Hollywood-stjärnor presenterade sina kommande Apple-produktioner

Apple hade bjudit in en rad Hollywood-stjärnor för att presentera sina nya Apple-produktioner.

Amazing Stories – Steven Spielberg

Steven Spielberg presenterade sin kommande serie Amazing Stories, som är en reboot av en tv-serie med samma namn från 80-talet. Amazing Stories beskrevs av Spielberg som ett fantasy- och science fiction-drama med inslag av skräck där det finns historier som passar alla.

The Morning Show – Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell presenterade drama/komedi-serien The Morning Show. The Morning Show ska handla om dynamiken mellan kvinnor och män bakom scenen på ett amerikanskt morgonprogram.

See – Jason Momoa och Alfre Woodard 

Jason Momoa och Alfre Woodard presenterade science fiction-serien See som utspelar sig i framtiden i en värld där människor inte längre kan se. 

Little America – Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani presenterade sin nya antologi-serie Little America. Little America kommer att handla om personer som invandrat till USA och deras liv. Serien beskrivs som en drama-komedi.

Sesame Street

Populära Sesame Street har gått ihop med Apple för att producera Sesame Workshop, en rad lärande och utbildande program för barn.

Little Voices – J.J Abrams och Sara Bareilles

J.J Abrams och Sara Bareilles har skapat tv-serien Little Voices för Apple. Tv-serien är inspirerad av Bareilles liv som låtskrivare och artist och hur det är att försöka hitta sin egen röst som ung vuxen. 

Oprah Winfrey

Den sista kändisen att presentera sitt partnerskap med Apple var Oprah Winfrey. Oprah kommer att skapa dokumentärer tillsammans med Apple. Hon berättade om två som just nu håller på att produceras, en om sexuella trakasserier på arbetsplatser och en om mental ohälsa och depression. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *