Categories
applenyheter

Grattis Stockholm!

Vi som sett en hel del tv-reklam de senaste åren känner igen den manliga rösten som säger ” Grattis Skövde, det har öppnats en ny Dressman-butik…”. Idag vill jag på ett liknande sätt gratulera alla i Stockholm och alla i dess närhet då de har möjlighet att vara med om något som kan skriva historia….

Det arrangeras nämligen en loppis – endast avsedd för Apple-produkter. Genialiskt om ni frågar mig. På senare år har den gamla traditionella loppisen gått igenom en rad olika revolutioner och den som verkligen satt sin prägel är bakluckeloppisen – en vanlig loppis som sker via bakluckan på en bil. MEN nu anser jag att loppisen har fått en ännu bättre idé och det är som tidigare nämnt Apple-loppisen. Tänk en hel loppmarknad endast fylld med teknikprylar, och inte vilka teknikprylar som helst, utan teknikprylar från Apple.

Loppmarknaden kommer att bedrivas i Rålisparken och den sker nu på Söndag mellan 10-14. Jag som skrivit denna text bor själv i Skåne och har stora tankar på att ta mig dit på något vis trots det stora avståndet… Ni som har lite närmre än jag bör helt klart även överväga det!

Twitter-användare kan diskutera ämnet via hashtag: #appleloppis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *