Categories
applenyheter

iWatch

Det har länge gått rykten om att Apple ska lansera en produkt som av spekulanter har kallats iWatch (ett namn som Apple även har jobbat med att registrera som varumärke i flera länder). Det senaste ryktet lyder att produktionen av produkten snart ska påbörjas, och att den kan komma att lanseras redan i år.

Med tanke på det vi vet om iWatch idag kan den beskrivas som en smart watch, vilket kan jämföras med en smart phone. Få detaljer finns dock tillgängliga om produkten, men den förväntas fungera som en accessoar till iPhonen och andra iOS-produkter. Den skulle göra det möjligt att snabbt och enkelt få tillgång till många funktioner i iOS-enheter eftersom den är placerad på handleden och därför alltid är lätt att komma åt. Den förväntas även innehålla funktioner som gör det möjligt att hålla koll på sin hälsa, så som stegräknare, avmätning av puls, och hur många kalorier man förbränner. Det går även rykten om att den skulle innehålla en uv-varnare, som kan användas för att varna användare när de varit i solen för länge.

iWatch förväntas lanseras i samband med lanseringen av iOS 8, som sägs designas tillsammans med iWatchen med ett stort fokus på hälsa, och antas nå marknaden någon gång i slutet av det här året. Underleverantörer har i dagarna läckt en materiallista för vad som säga vara tillverkningen av iWatch, med en beställning på cirka 65 miljoner enheter. De läckta uppgifterna pekar även på att en lansering av produkten kan komma redan i september eller oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *