Categories
applenyheter imac macbook pro

Kan en ny MacBook Pro och iMac komma redan på onsdag?

Enligt den franska sajten MacG.co kommer Apple att lansera en ny Macbook Pro på 15 tum och en ny iMac på 27 tum redan imorgon, onsdag. Hemsidan, som tidigare ryktat om korrekt information, delger dock inga detaljer kring släppet vilket öppnar upp för en hel del spekulation.

I mars i år uppdaterades Apples Macbook Pro på 13 tum med en snabbare processor och ett bättre grafikkort. Datorn fick även en ny styrplatta med ”Force Touch” som känner skillnad på lätta och hårda tryck (som även finns på den nya Macbooken och Apple Watch). Sannolikt kommer Macbook Pro på 15 tum se ungefär samma uppdatering.

Vilka uppdateringar iMacen kommer att få är dock lite svårare att förutse. Troligtvis handlar det också om en snabbare processor och ett bättre grafikkort.

De modellerna som finns till salu av dessa datorer just nu har fått allt längre leveranstider under den senaste månaden, vilket kan tyda på att informationen från MacG.co är korrekt. Inför WWDC brukar längre leveranstider tyda på att nya modeller kommer att presenteras under eventet (vilket är ett bra sätt för spekulanter att förutspå vilka produkter som kommer att få uppdateringar under eventet). Möjligtvis kan lanseringen av de uppdaterande modellerna av Macbook Pro och iMac dröja till WWDC den 8 juni, men troligtvis kommer eventet att fokusera på mjukvara och uppdateringar av iOS och OS X precis som förra året.

Vilka produkter vi på Applesverige tror kommer att få uppdateringar under eventet den 8 juni kan ni läsa om i det här inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *