Categories
Uncategorized

Uppdaterad macbook air

Idag börjar Apple sälja sin något uppdaterade version av sin populära och slimmade laptop Macbook Air. Det är inte mycket som skiljer från gårdagens modell men de uppdaterade datorerna har nu en 1.4GHz dual-core Intel i5 processor med 4GB RAM och 128GB eller 256GB flashlagring. Datorerna kostar i grundpris mellan 8495 kr och 11295 kr, beroende på vilken modell du väljer.

Den här uppdateringen av Macbook Air förväntas inte dra till sig överdrivet mycket uppmärksamhet eftersom en större uppdatering av datorerna förväntas komma redan senare i år. Det pratas då om en ännu mer slimmad och lättare design, helt utan fläkt, med en 12 tums-skärm (istället för de 11 eller 13 tum som idag är tillgängliga för Macbook Air). Den förväntas även ha den skarpare Retina-skärmen som idag endast finns tillgänglig för Macbook Pro. Och förväntas även, förhoppningsvis, ha ett något lägre pris än de laptops som finns tillgängliga hos Apple idag. Det räknas även med att Apple ska uppdatera större delen av sina produkter under sista halvan av detta år. Som vi har skrivit om tidigare hoppas man på en iWatch, iPone 6 och en uppdaterad Apple TV. Förutom det räknas det även med nya versioner av iPad-modeller, både en andra generation av iPad Air och en iPad mini med Retina-skärm, och en billigare variant av den stationära datorn iMac för att öka försäljningen av just den modellen.

Om du är ute efter att köpa en ny Macbook Air råder jag dig därför att försöka hålla ut ett par månader till; men är det inte alltid så med Apple, det kommer alltid något bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *