Categories
applenyheter iphone

Vad kan vi vänta oss under morgondagens stora Apple-event?

Imorgon, tisdagen den 9 september, är det äntligen dags för Apples stora mediaevent då den nya iPhonen förväntas presenteras.
Spekulationerna har varit många om vad mer som kan tänkas presenteras under detta event, och allt fler saker pekar på att den omtalade ”iWatch” kanske även kommer att presenteras för allmänheten. Apple har nämligen bjudit in en rad modetidningar och modebloggare till eventet för första gången, däribland representanter från tidningarna Marie Claire och Fashionista. ”iWatchen” förväntas vara lika inriktad på mode som teknik, och den sägs komma att lanseras i en rad olika utföranden och designer. Denna inbjudan av modeeliten är bara en del av den satsning Apple har gjort på mode under det senaste året; företaget har till exempel anställt en rad modeexperter, däribland Yves Saint Laurents före detta VD Paul Deneve och Burberrys före detta VD Angela Ahrendt. Att modevärlden omfamnar Apples första försök att lansera bärbar och moderiktig elektronik är i högsta grad avgörande för Apples fortsatta utveckling inom det området, så det är mycket som står på spel under morgondagens event.

Eventet kommer att hållas på Flint Center i Cupertino i Kalifornien, en betydligt större lokal än vad de brukar använda under liknande presentationer, vilket även det talar för att det är mer än en ny iPhone som kommer att presenteras. Eventet kommer att sändas live på Apples hemsida, men kan även ses direkt i din Apple TV, eller i din iPhone eller iPod. Eventet börjar klockan 19:00 svensk tid och förväntas hålla på i närmare två timmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *