Categories
iphone

Vakna upp till doften av nystekt bacon

Hur många är vi inte som har tänkt på olika former av doft-applikationer? Jag själv har åtminstone gjort det och först nu börjar de växa fram. Doften som är först ut är inte helt oväntat amerikanarnas älskade bacon. Oscar Mayer heter det briljanta företaget som har utvecklat iPhone-tillbehöret som är uppbyggt som en väckarklocka, “wake up and smell the bacon” som de själva säger.

Produkten är utformad som en mindre stereomikrofon som du pluggar in via iPhoneuttaget. Därefter behövs det även en app som laddas ner via AppStore. Appen fungerar likt en vanlig väckarklocka bortsett från att den utsöndrar en parfymdoft av bacon samtidigt som ljudet av att bacon steks strömmar ut via högtalarna.

Ni som nu har fattat tycke för denna produkt får surfa in på Oscar Mayer’s hemsida och ställa upp i hans lotteri  då det tyvärr inte finns några andra möjligheter att få tag i produkten. Oscar Mayer kommer att dela ut över 4000 exemplar och dessa kommer att lottas ut efter hand via hans hemsida. Om det finns folk som misstror har Oscar Mayer’s PR-team gått ut och tydligt förmedlat att det inte rör sig av något aprilskämt eller liknande. Med andra ord, just du kan bli en 4600 lyckliga vinnarna som kan stiga upp ur sängen på morgonskvisten till doften och ljudet av stekande bacon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *